به گزارش عترتنا؛ مرحوم آیتالله محمد محمدی ریشهری استاد اخلاق و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام سال گذشته در آستانه سال جدید طی سخنانی به تبیین فرق بین عید واقعی و عید اعتباری پرداخت.
وی در بیانی با اشاره به مفهوم حقیقی عید در کلام مولای متقیان امیرالمؤمنین علیهالسلام گفت: شیخ مفید در کتاب «من لا یحضره الفقیه» نقل میکند که روزی فردی نزد امیر مؤمنان علی علیهالسلام آمد و هدیهای به ایشان داد، حضرت فرمود این چیست؟ عرضه داشت: این هدیهای به شما به مناسبت آغاز نوروز است. حضرت فرمود: «اصْنَعُوا لَنَا کُلَ یَوْمٍ نَیْرُوزاً»؛ هر روز را براى ما نوروز کنید.
وی افزود: این بیان گهربار مولا یعنی سعی کنید هر روزتان نوروز باشد. حضرت در ادامه میفرماید: نوروز ما هر روز است. حضرت معنای این عبارت را در بیانی دیگر اینطور فرمود: «کُلَّ یَومٍ لَا یُعصَیَ اللهُ تَعالَی فِیهِ فَهُوَ یَومُ عِیدٍ؛ هر روزی که در آن معصیت خدا نشود، آن روز عید است.» این یعنی یک قدم به جلو رفتن و گناه یعنی یک قدم بازگشت به عقب.
پایان پیام/.
شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام / کانال ایتا / کانال سروش / پیچ اینستاگرام