×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۲

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

فضائل امیرالمؤمنین(ع) در زیارت غدیریه آمده استحجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیرهاشم حسینی، تولیت حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی تهرانی، ظهر امروز، ۲۷ تیرماه در مراسم جشن عید غدیر که در این حوزه علمیه برگزار شد، گفت: عید غدیر، روز عید الله‌اکبر است و روزی است که کسی نباید کم بگذارد، اگر در روز غدیر یک نفر را اطعام دهید مثل این است که همه انبیا را اطعام دادید، به همین دلیل در روز عید غدیر نباید هیچ گرسنه‌ای بی‌غذا باشد.

وی ادامه داد: بدانید اگر در این راه کمک و خرج کردید، خدا هم کمک می‌کند و امکان ندارد برای عید غدیر قدمی بردارید و از سوی خدا جبران و حمایت نشود؛ از جایی که گمان نمی‌کنید آن مبلغی را که برای غدیر هزینه کردید، برمی‌گردد. حتی روز غدیر از نظر عبادی روزی است که بیشتر گناهان آمرزیده می‌شود.

توصیه به خواندن زیارت غدیریه و خطبه غدیر در روز غدیر

استاد حوزه علمیه تهران تأکید کرد: سعی کنید در روز عید غدیر حتما خطبه غدیر را مطالعه کنید و زیارت غدیریه را هم بخوانید. مستندترین و زیباترین زیارت برای امیرالمؤمنین(ع) همین زیارت غدیریه است که بیش از ۱۵۰ فضیلت از حضرت را آورده است.

وی افزود: همچنین سعی شود در روز غدیر برای بچه‌ها و کودکان اسباب بازی و کادو بخرید و به آن‌ها بدهید که این روز در ذهن کودکانه آن‌ها ماندگار شود و این کارها خیلی لازم است.

نقش مادر و همسر در آمدن به این مجالس مذهبی

حجت‌الاسلام حسینی در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه حضور در چنین مجالس دینی ثمره تأثیر نقش مادر و همسر است، گفت: مادر و همسر نقش مهمی در سعادت انسان دارد. حضرت نوح(ع) و حضرت لوط(ع) همسرانی داشتند که با آن‌ها همسو و همراه نبودند و باعث شدند که همه قوم به عذاب بیفتند.

وی ادامه داد: کسانی که ازدواج نکرده‌اند، نقش مادر خیلی مؤثر است که فرزندان خود را تشویق به حضور در مجالس معنوی و دینی می‌کنند و کسانی هم که ازدواج کرده‌اند همسر آن‌ها نقش مهمی در حضور آن‌ها در مجالس مذهبی دارد.

تولیت حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی تهرانی بیان کرد: بدانید اگر همسر شما همراه و مشوق دینی شما نباشد، هرگز نمی‌گذارد شما در این مجالس مذهبی شرکت کنید، خصوصا اگر همسر دلش نخواهد شما به این مجالس بیایید، کاری می‌کند که اصلا نتوانید پا در چنین مجالسی بگذارید.

وی یادآور شد: حتی دیده شده کسانی که بعد از ازدواج، همسر آن‌ها حتی اجازه نداده در ماه محرم وی پیراهن مشکی بپوشد؛ حتی کسی اهل روضه‌خوانی بوده و بعد از ازدواج همسرش به او اجازه نداده که روضه بخواند. بدانید که تا این حد نقش همسر در مباحث معنوی و حضور در چنین جلساتی مؤثر است.

استاد حوزه علمیه گفت: از طرف مقابل مادر و همسر شما موافق حضور شما در چنین مجالسی باشد و خودش نیز اهل چنین مجالسی باشد، حتی اگر نخواهید بروید برعکس او شما را برای رفتن به این مجالس تشویق هم می‌کند، که چنین همسرانی جندالله هستند و باید قدر چنین همسرانی را دانست.

وی بیان کرد: اصلا شاید حضور شما در چنین مجالسی که خیر دنیا و آخرت در آن است، به خاطر نقش مادر و همسر شما باشد که حتما باید قدردان بود. به همین دلیل اسلام روی موضوع خانواده خیلی تأکید کرده است و در مقابل دشمن هم هدف اصلی حملات خود را خانواده قرار داده است.

در اوج گرفتاری‌‌ها شکر کنید

تولیت حوزه علمیه آیت‌الله مجتهدی تهرانی با توصیه به اینکه در اوج گرفتاری، شاکر باشید، گفت: فردی از گرانی و مشکلات نزد امام هادی علیه السلام رفت و از مشکلش به حضرت شکوه کرد، امام نیز فرمودند: اول شکر و تشکر را یاد بگیر وگرنه مشکلت اگر حل هم شود، باز هم گرفتاری داری، حتی اگر پولدار هم شوی باز افسرده هستی!

وی افزود: کسی که شکر و قدردانی را یاد نگرفته باشد هر چه مال و ثروت هم خدا به او بدهد، باز این فرد احساس بدبختی می‌کند!

*اختصاصی عترتنا

پایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام

منبع خبر : اختصاصی عترتنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.