زمان مطالعه: 2 دقیقه
حجتالاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری دولت آبادی با اشاره به دعای «یا من اسمه دواء و ذکره شفاء» گفت: اسماء الهی داروخانه است؛ اما باید بدانیم که کی بگوییم و چگونه بگوییم.
به گزارش پایگاه تحلیلی عترتنا / در محضر علماء: حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری دولت آبادی در جلسه طلاب و فضلای زرند و کوهبنان که در مدرسه کرمانی های قم برگزار شد، اظهار داشت: قریب به ۳۰ سال قبل بنده در زرند برای فعالیت های تبلیغی حضور داشته و پیرمردهای فاضلی در آن منطقه مشاهده می شد که در مناطق دیگر مشاهده نمی کردیم.
طلاب زرندی حاصل نفوس مردان فاضل این شهر
وی ابراز داشت: امروز طلاب و فضلای زرندی به عنوان حاصل آن نفوس و مردان فاضل در شهر مقدس قم حضور داشته و در حال تحصیل درس دین می باشند.
خدا بهترین مخاطب انسان در مشکلات
این استاد اخلاق با بیان این مطلب که باید به یاد خدا بود، خاطرنشان ساخت: گاهی انسان در مشکلات حتی قدرت بیان و جسارت گفتار ندارد و مخاطبی ندارد که حرف دل خود را برای او بزند؛ اما خدا هست و نباید از او غافل شویم.
اسماء الهی داروخانه است
حجت الاسلام والمسلمین ناصری با اشاره به دعای «یا من اسمه دواء و ذکره شفاء»، تصریح کرد: اسماء الهی، داروخانه است؛ اما باید بدانیم که کی بگوییم و چگونه بگوییم.
وی بیان داشت: تمام حرکت ها از انبیاء الهی گرفته تا مابقی انسان ها برای این است که عبودیت و بندگی خدای متعال را انجام دهیم؛ مسیر انبیاء، مسیر بندگی است و ما هم باید در این مسیر قرار بگیریم.
سخنران این جلسه با تأکید بر اینکه باید دغدغه فرهنگ داشت، اظهار داشت: دغدغه فرهنگ، حاصل عمر انبیاست و آنچه که به حوزه های علمیه رسیده است، تاج کرامت و بندگی است.
این استاد اخلاق ابراز داشت: حوزه های علمیه در طول تاریخ با تمام توان و اخلاص آمدند و کارهای بزرگی انجام دادند.
کم شدن دغدغه دینی در جامعه
حجت الاسلام والمسلمین ناصری خاطرنشان ساخت: دغدغه بسیاری برای زنده نگهداشتن یاد و نام خدا وجود داشت؛ اما امروز شاهد برخی مسائل هستیم که مناسب نیست؛ متأسفانه برخی دل ها سنگ شده و آن دغدغه هایی که در گذشته بود، کمرنگ شده است.
وی تصریح کرد: ارزش حوزه بهداشتن دغدغه فرهنگی و مباحث محتوایی و فرهنگی توحیدی وحیانی است و باید این دغدغه ها همچنان پررنگ بماند.
این استاد اخلاق بیان داشت: امروز مخاطب برای سخنان ما زیاد است و باید در این عرصه فعالیت کنیم؛ در گذشته مخاطب برای حرف طلاب وجود نداشت؛ اما امروز خوشبختانه مخاطبان بسیاری وجود دارند.
سخنران این جلسه اظهار داشت: مسیر ما در حوزه های علمیه با «ساختارشناسی خویشتن و حرکت در راستای بندگی»، «به روز کردن اطلاعات و مخاطب شناسی»، «استفاده بهینه از ابزار روز برای القاء مباحث توحیدی و قرآنی» و … اصلاح می شود.
طلبگی شغل نیست
حجت الاسلام والمسلمین ناصری ابراز داشت: طلبگی شغل نیست و نباید اینگونه نگاه کرد؛ طلبگی یک شرافت بوده و ادامه مسیر انبیاست؛ البته مشکلاتی دارد که باید این مشکلات را مدیریت کرد.
*حوزه
پایان پیام/.
شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام / کانال ایتا / کانال سروش / پیچ اینستاگرام
دیگر مطالب سرویس در محضر علماء را اینجا کلیک نموده و بخوانید