×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۴

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مانع ازدواج زنان مطلقه نشوید

مانع ازدواج زنان مطلقه نشوید/توصیه برای ازدواج مجدد عترتنابه گزارش عترتنا؛حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی امشب چهارشنبه ۱۸ اسفندماه طی سخنانی در سلسله مباحث تفسیری قرآن کریم در حرم بانوی کرامت حضرت معصومه (س) با اشاره به آیه ۲۳۲ سوره بقره گفت: یکی از معضلات بسیار مهم جامعه فعلی مسئله طلاق است که در بعضی موارد هم در یک زندگی چاره‌ای جز طلاق وجود ندارد.

پرهیز از ممانعت ازدواج زنان مطلقه

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مانع ازدواج مجدد زنان مطلقه نشوید، بیان کرد: طبق آیه ۲۳۲ سوره بقره، اگر زنی طلاق بگیرد و عده طلاق نیز تمام شود نباید از ازدواج مجدد این زن ممانعتی صورت بگیرد. زن و مرد می‌توانند هم با همدیگر ازدواج کنند و هم زن می‌تواند با مرد دیگری ازدواج کند؛ در صورتی که در عصر جاهلیت مانع از این ازدواج می‌شدند.

وی افزود: یکی از مسائلی که در جامعه متاسفانه به آن توجه نمی‌شود این است که اگر خانمی طلاق بگیرد باید به راحتی بتواند ازدواج کند و هیچ ایرادی ندارد و نباید این مسئله یک عیب به شمار بیاید و گرفتن طلاق نباید یک حاشیه برای زنان ایجاد کند.

استاد حوزه ادامه داد: بسیاری از خانواده‌ها که دختران و زنان مطلقه در منازل خود دارند، دیگر شانس ازدواج را به خاطر عیبجویی خانواده‌ها و بهانه جویی دیگران از دست داده اند.

توصیه به زنان مطلقه در ازدواج مجدد

حجت الاسلام رفیعی با توصیه به زنان مطلقه برای ازدواج مجدد گفت: نکته مهم در خصوص کسانی که طلاق گرفته‌اند این است اگر قصد ازدواج مجدد دارند باید دقت کنند به سمت مشکلاتی که باعث طلاق در زندگی اول خود شده‌اند نروند و در ازدواج مجدد خود دقت بیشتری نمایند.

وی تاکید کرد: طبق آیات قرآن کریم اگر زنانیکه طلاق گرفته‌اند ازدواج کنند باعث پاکیزگی جامعه خواهد شد و نباید ازدواج مجدد زنان مطلقه را عیب بدانیم.

استاد حوزه افزود: وقتی خداوند توصیه به ازدواج مجدد افراد مطلقه می‌کند به معنای این است که مصلحت این افراد را خداوند بهتر می‌داند و نباید به سخنان بیهوده افراد دیگر گوش کرد.

پرهیز از حساسیت بیجای ازدواج زنان مطلقه

حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: ازدواج زنان مطلقه در جامعه نباید قبح شمرده شود و هر طور که حساب شود به نفع زنان مطلقه است که ازدواج مجدد کنند و نباید مانع تراشی در این خصوص صورت بگیرد.

وی افزود: حساسیت‌های بیجای بعضی خانواده‌ها در خصوص زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده امری ناپسند است چرا که موعظه خداوند این است که باید این زنان ازدواج کنند.

وی در پایان گفت: فشار افکار عمومی و سخنان بیهوده خویشاوندان و ممانعت از ازدواج زنان مطلقه و زنانی که همسرانشان فوت کرده است، امری ناپسند و مخالف شرع مقدس اسلام است.

پایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه عترتنا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.