×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۴

زمان مطالعه: 2 دقیقه

شیعیان باید نسبت به امام زمان (عج) معرفت عملی داشته باشندبه گزارش عترتنا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دناصر رفیعی، شامگاه پنجشنبه ۲۶اسفند در ویژه برنامه جشن میلاد مهدی صاحب الزمان (عج) در صحن جامع مهدوی مسجد مقدس جمکران گفت: از وظایفی که مرحوم موسوی اصفهانی در کتاب مکیال المکارم ویژه منتظران بیان کرده است، معرفت عملی به امام عصر (عج) است که اگر نسبت به همین یک ویژگی معرفت علمی پیدا کنیم در مسیر قرار خواهیم گرفت.

لزوم کسب معرفت علمی به امام زمان (عج)

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ادعاهای انحرافی و دروغین اظهار کرد: در دوران غیبت در طول قرن‌ها شاهد ادعاهای خاص، انحرافات، جریان‌های متفرقه، نمایندگان دروغین بوده ایم، لذا برای اینکه در مسیر الهی و امام زمانی خود باقی بمانیم باید دست در دست فق‌ها و مراجع عظام تقلید قراردهیم.

عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی العالمیه با اشاره به آیه ۷۱ سوره اسراء اظهارکرد: خداوند متعال می‌فرمایند؛ «یَوْمَ نَدْعُواْ کُلَّ أُنَاسِ بِإِمَمِهِمْ فَمَنْ أُوتِیَ کِتَبَهُ بِیَمِینِهِ فَأُوْلَئِکَ یَقْرَءُونَ کِتَبَهُمْ وَلَا یُظْلَمُونَ فَتِیلاً، روزی که هر گروهی از مردم را با پیشوایشان فرامی خوانیم، پس هر کس نامه‌ی عملش به دست راستش داده شود، پس آنان نامه خود را (با شادی) می‌خوانند و کمترین ستمی بر آنان نمی‌شود. لذا هر کسی و هر قومی را با پیشوای خود وارد محشر می‌کنند.

۵ معرفت عملی نسبت به امام زمان (عج)

حجت الاسلام رفیعی با بیان اینکه معرفت عملی به امام زمان (عج) ۵ چیزاست ادامه داد: شیعیان باید نسبت به امام خود معرفت لازم را داشته باشد که در ۵ معرفت شخصی، صفاتی، تاریخی، تکلیفی و برنامه‌ای خلاصه می‌شود.

وی با اشاره به آیه ۴۱ سوره حج به برنامه‌های حضرت در زمان ظهور اشاره کرد و گفت: خداوند منان می‌فرمایند؛ « الَّذِینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ وَآتَوُا الزَّکَاهَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَهُ الْأُمُورِ، آنان که خدا را یاری می‌کنند، آن‌هایی هستند که اگر در روی زمین به آنان اقتدار و تمکین دهیم نماز به پا می‌دارند و زکات می‌دهند و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند و (از هیچ کس جز خدا نمی‌ترسند چون می‌دانند که) عاقبت کارها به دست خداست.

احیای چهار موضوع مهم در زمان ظهور

استاد حوزه علمیه قم در پایان گفت: حضرت در زمان ظهور چهار موضوع از جمله اقامه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه احیا می‌کنند.

پایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه عترتنا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.