زمان مطالعه: 2 دقیقه
به گزارش خبرنگار عترتنا؛آیتالله روح الله قرهی از استادان اخلاق شهر تهران در یکی از جلسات سخنرانی خود با توصیه و تاکید بر ترویج فکر مهدوی در جامعه گفت: باید کارهای اساسی و ماندگار کنید؛ از کارهایی که از الان در دوران غیبت حضرت باید انجام شود موضوع فکر مهدوی است که باید روی موضوع مهدویت کار کرد.
وی ادامه داد: اگر روی مهدویت کار کرده بودید این فتنهها اینجور بوجود نمیآمد. باید شب و روز در استخدام فکر مهدوی باشید، اگر آن زمان مردم در استخدام فکر علوی بودند مولی الموالی (ع) از حکومت ساقط نمیشد.
لزوم ترویج فکر مهدوی در جامعه
استاد اخلاق شهر تهران با تاکید اینکه سربازی امام زمان (عج) به لفظ زبانی نیست، اظهار کرد: اگر میخواهید سرباز امام زمان (عج) شوید، این نیست که فقط به لفظ دعا کنید و بگویید آقا ما میخواهیم سرباز شما بشویم و دعای «اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج» را لفظی بخوانید!
وی تصریح کرد: ما باید فکر مهدوی داشته باشیم. چقدر در وجود ما فکر مهدوی وجود دارد و رخنه کرده است؟ چقدر وجود ما و تار و پوست ما را فکر مهدوی گرفته است؟ ما از این موضوع غافل و عقب هستیم!
آیت الله قرهی گفت: اعلام خطر میکنم! واقعا اس و اساس ظهور و کد حقیقی ظهور، آن نشر فکر مهدوی در جامعه شیعی و مهدوی است. ملاک ما برای این است که فکر مهدوی در جامعه گسترش پیدا کند. ما باید خادم مهدوی باشیم به نحوی که روی زمین بخوابیم تا حضرت از روی ما عبور کنند و باید فرش زیر پای حضرت باشم، نه اینکه ما برای حضرت تعیین تکلیف کنیم!
اول آماده سازی فکر مهدوی در جامعه سپس ندبه و فغان
وی افزود: کجاست فکر مهدوی؟ کجاست آن فکر علوی؟ کجاست آن خروش مردم؟ ندبه و فغان این است که ما فکر مهدوی را آماده کردیم و حالا ندبه میکنیم که آقا کجا هستید! مگر نگفتند فکر مهدوی، این هم فکر مهدوی، پس مولا بیا، مولا بیا.
استاد اخلاق شهر تهران بیان کرد: فکر مهدوی را در جامعه ترویج بدهید و روی آن کار کنید و بخواهید؛ واقعا باید ندبه و فغان کرد. مهدی موعود (عج) در عالم یکی است دو تا نیست، و اگر لیاقت داشته باشید همه خاک پای آن حضرت و فرش زیر پای حضرت هستید.
آیت الله قرهی تاکید کرد: برادران بزرگوار و خواهران گرامی، دنبال اشاعه فکر مهدوی بروید، خوب طبیعی است انسان باید اول خود آگاهی داشته باشد تا بتواند این فکر را اشاعه دهد. بدانید این علامت و بستر ظهور است. من بستر ظهور را به شما گفتم و تکلیف خود را انجام دادم.
پایان پیام/.
شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام / کانال ایتا / کانال سروش / پیچ اینستاگرام
منبع خبر : عترتنا
https://etratona.ir/?p=31181