×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۴

زمان مطالعه: 2 دقیقه

عافیت مهمترین دعا در شب قدر استبه گزارش عترتنا؛صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین «سید عبدالله فاطمی نیا» در اینستاگرام امشب در آستانه اولین شب قدر دو توصیه از قول استاد در خصوص لیالی قدر منتشر کرده که عافیت را مهمترین دعا در این شب دانست. متن کامل در ادامه می آید.

در شب قدر چگونه دعا کنیم؟

شب قدر، ابتدا باید از گناهانمان استغفار کنیم و تصمیم بر جبران بگیریم.

بعضی از گناهان مانع اجابت دعا می شود.اما نکته این است که به هرحال خیلی از گناهان را انجام داده ایم و درحال حاضر نمیتوانیم جبران کنیم!

مثل اینکه الان برویم در فلان شهرستان و دلی را که شکسته بودیم ، بدست آوریم ، یا بخواهیم دوسه سال نماز قضاء را به جا آوریم ، یا بخواهیم حق الناس هایی که به گردن داریم جبران کنیم. اینها را که فی المجلس نمی‌توانیم انجام دهیم. پس چه باید کرد؟!

در این شرایط میگویم به خدا عرض کنید : “خدایا من با تو عهد میبندم که از این مجلس که بیرون رفتم در اولین فرصت ممکن این قدم ها را بردارم و جبران گذشته کنم و تو هم به لطف و کرم بی انتهایت لطفی کن تا این گناهان مانع اجابت دعای من نشود.”

یقین بدانید این کار موثر است، خدا از دلها آگاه است ، خدا کریمتر از آن است که بخواهد اینجا با من تسویه حساب کند! وقتی میبیند بنده اش واقعا پشیمان است و الان دستش به جایی نمیرسد، حتما مهلت جبران میدهد.

اصلا اگر همچون حالی داشته باشد و با تمام وجود از گذشته اش ناراحت باشد ،قطعا خداوند کریم او را می بخشد.

در شب قدر از خداوند چه بخواهیم؟

در حدیث داریم از پیامبر اکرم (ص) پرسیدند: در شب قدر از خداوند چه بخواهیم؟

پیامبر اکرم (ص) فرمودند: « عافیت بخواهید»

بهترین دعا برای خود و دیگران، در شب‌های قدر طلب عافیت است، همه دعاها را به همراه عافیت بخواهید، “اَلّلهُمَّ عافِنا فِی جَمیعِ الاُمُور“، خدایا در همه کارها به ما عافیت بده.

بیماری ضد عافیت است

داشتن فرزند ناصالح ضد عافیت است

همسایه بد ضد عافیت است

قرض و گرفتاری ضد عافیت است

بی آبرویی ضد عافیت است

هر چیز بدی ضد عافیت است،

پس در عافیت خواستن همه چیز هست.

ایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه عترتنا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.