×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۱۲ مرداد , ۱۴۰۴

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

نماز آیات دو رکعت استبه گزارش عترتنا؛حجت‌الاسلام والمسلمین سید ناصر احمدی، امام جماعت مسجد طوس و کارشناس و پژوهشگر حوزوی و فعال در حوزه دین و فرهنگ در پی خورشید گرفتگی روز گذشته در ایران در گفت‌وگویی کوتاه با عترتنا درباره وجوب نماز آیات گفت: نماز آیات دو رکعت است و یکی از نمازهایی که واجب است نماز آیات است که نماز آیات برای زلزله، خورشیدگرفتگی، ماه گرفتگی و رعد و برق و باد که مردم اکثرا وحشت کنند، بر مکلفین واجب می‌شود.

این کارشناس احکام و فقه اسلامی درباره شیوه خواندن نماز آیات اظهار کرد: به دو قسم نماز آیات را می‌توان خواند. که نماز آیات دو رکعت است که در هر رکعت یک بار سوره حمد به همراه سوره‌ای دیگر را بخوانید و ۵ بار رکوع بروید، و بعد از آخرین رکوع دو سجده و دوباره رکعت دوم هم به همین شیوه است.

وی افزود: اما طریق دوم نماز آیات به صورت مختصر است که در هر رکعت یک حمد را می‌خوانید و سوره را به پنج قسمت تقسیم می‌کنید؛ مثلا سوره ناس ۵ آیه دارد را به ۵ قسمت تقسیم نموده و هر آیه را قبل از هر رکوع می‌گویید و به رکوع می‌روید تا رکوع پنجم تمام شد و سپس سجده و رکعت دوم هم عینا به همین صورت می‌خوانید.

*اختصاصی عترتنا

پایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام

منبع خبر : اختصاصی عترتنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه عترتنا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.