×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۸ مرداد , ۱۴۰۴

زمان مطالعه: 2 دقیقه

زنان مسلمان خط مقدم حفاظت خانواده از انحرافات هستندبه گزارش عترتنا؛آیت الله العظمی «سید محمدتقی مدرسی» از مراجع تقلید شیعیان در عراق در دیدار با گروهی از مهاجران مسلمانان آمریکا در کربلا طی سخنانی گفتند: امر به معروف و نهی از منکر و نیز دعوت به سوی خدا با حکمت و موعظه حسنه، مؤمن را از اسارت در دام شیطان حفظ می‌کند. چون دعوت به سوی خدا، کار پیامبران، ائمه علیهم‌السلام و بندگان صالح خداوند است و هر که در این کار از آنان پیروی کند، امید است که در بهشت برین هم‌جوار آن بزرگواران باشد.

مؤلف تفسیر هدایت با اشاره به اینکه جامعه مسلمانان با تبیین دین و مذهب اهل‌بیت (ع) نقش بزرگی در کشورهایی که در آن ساکن هستند ایفا می‌کنند، تأکید کردند: باید عده بیشتری را جذب کرده و از فیض اسلام که رهایی عالم از تمام رنج‌ها در آن نهفته است، آن‌ها را آگاه کرد.

نقش زنان مسلمان در تربیت نسلی صالح

آیت‌الله‌العظمی مدرسی از زنان و به خصوص مادران آینده خواستند تا مسائل دینی را فرا بگیرند، چرا که آگاهی و تفقه در دین نقش مهمی در تربیت نسل صالح و ایجاد جامعه ایمانی و مستحکم ایفا می‌کند.

ایشان نقش زن را در خط مقدم حفاظت از خانواده در برابر عقاید ویران‌گر و فرهنگ‌های غلط دشمن که به بهانه پیشرفت و آزادی در میان خانواده‌ها نشر می‌دهند، را مهم برشمردند.

در خاتمه این دیدار، آیت‌الله‌العظمی مدرسی از اهمیت دعا در حرم حسینی سخن گفته و افزودند: زائر کربلا باید در حق خود، خانواده و سایر مؤمنان دعا کند و امام حسین علیه‌السلام را برای استجابت دعای خود شفیع خود قرار دهد. همچنین ضروری است که زائر با خلق و خویی خدایی و متأثر از اخلاق والای امام حسین (ع) از کربلا بازگردد.

پایان پیام/.

شبکه های اجتماعی عترتنا: کانال تلگرام  / کانال ایتا  / کانال سروش  / پیچ اینستاگرام / آپارات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تحریریه عترتنا منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.