×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۲

به گزارش عترتنا؛آیت‌الله «عبدالله جوادی آملی» مرجع تقلید و مفسر قرآن و نهج‌البلاغه، پنج شنبه ۳۰ شهریورماه در ادامه درس اخلاق خود، گفت: عبدالله بن جعفر از حضرت امیرالمؤمنین(ع) پرسش کرد که ما شما را چگونه بیابیم تا با استفاده از سنت و سیره شما خود و جامعه را اصلاح کنیم و امام فرمودند ما در جهانی زندگی می‌کنیم که نظم ثابتی ندارد و البته نظم عالم هم در همین حالت است. دنیا را خوب بشناس وی افزود: حضرت امیر(ع) چند جمله در پاسخ ...

به گزارش عترتنا؛یکی از سیره های اخلاقی و تربیتی عالمان و بزرگان دین، زیارت بارگاه ملکوتی امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام است. آن بزرگواران در هر فرصتی به زیارت قبر آن امام رئوف و شمس الشموس(ع) می شتافتند و از رهگذر فیض زیارت، دل و جان خود را سیراب می ساختند. در بین این عالمان عامل و معلمین اخلاق مرحوم حجت الاسلام و المسلمین «سید علی اکبر موسوی حسینی» مشهور به مجری اخلاق در خانواده است که ایشان نیز به تأسی از ...

به گزارش عترتنا؛حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق، مدیرعامل بنیاد مهدی موعود(عج) فارس بامداد امروز، ۱۷ شهریورماه در سلسله منبرهای مجازی خود با عنوان «سبک زندگی مهدوی» با اشاره به راهکارهای ارتباط با امام زمان(عج) گفت: مناجات با امام(ع) در قالب ادعیه و دعاهای مأثور و نیز به یاد امام زمان(عج) بودن و دعا برای فرج حضرت از مصادیق ارتباط با امام عصر(عج) است. راهکار ارتتباط محبت آمیز با امام زمان عج وی افزود: همچنین کسانی که ...

گام‌های خودسازی در راهپیمایی اربعین حسینی
13 شهریور 1402

یکی از بهترین اعمال صالح که موجب پاکی انسان از گناهان می‌شود، زیارت اربعین و پیاده‌روی به قصد زیارت حضرت سید‌الشهداء (ع) در کربلا است.

توصیه‌های اربعینی آیت الله العظمی مدرسی
10 شهریور 1402

 آیت الله العظمی «سید محمد تقی مدرسی» از مراجع معظم تقلید شیعیان در عراق در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی بیانیه ای صادر کرد.

مهمترین دغدغه و توصیه علامه حکیمی چه بود؟!
01 شهریور 1402

مرتضی نجفی قدسی از فعالان قرآنی کشور به مناسبت گرامیداشت دومین سالگرد علامه محمدرضا حکیمی یادداشتی را مرقوم نمود که به مهمترین دغدغه فکری ایشان یعنی اقامه قسط و عدل در جامعه پرداخته و در پایان توصیه‌ای قرآنی از ایشان را ذکر نموده است.

پشت پرده جریان قرآن‌سوزی در سوئد
10 مرداد 1402

«مرتضی نجفی قدسی» از فعالان قرآنی کشور در یادداشتی ضمن تحلیل ماجرای قرآن سوزی در سوئد نکاتی مهمی را خطاب به سازمانهای بین المللی، دولتهای اسلامی و دولتهای اروپایی، مسلمانان و دشمنان اسلام و قرآن ذکر نموده است.

تضمین بهشت با ترک شش گناه
08 مرداد 1402

حجت‌الاسلام انصاریان به روایتی از پیامبر اکرم(ص) اشاره کردند که ایشان فرموده‌اند اگر هر مرد و زنی، ۶ گناه را ترک کند، من بهشت را بر آن‌ها تضمین می‌کنم.

حضرت عباس علیه السلام نماد عرفان و مقامات سلوک
05 مرداد 1402

اگر به زندگی و حالات حضرت ابوالفضل‌(ع) از اين منظر نگريسته شود، مشخص می شود كه آن حضرت نماد راستين عرفان است و مقامات سلوك را به بهترين شيوه طی نموده است.

چگونه کودکان را برای رفتن به هیئت و عزاداری آماده کنیم؟
04 مرداد 1402

روانشناس و طلبه سطح سه تعلیم و تربیت اسلامی با بیان اینکه حضور کودکان در هیئت‌های مذهبی آدابی دارد،‌ گفت: اگر کودکان در هیئت بدون مقدمات حاضر شوند، ممکن است به‌جای انتقال معارف و محبت اهل بیت(ع) به آنها تجربه‌ای تلخ و تاریک برجای گذارد.

توصیه‌های آیت الله مدرسی به مناسبت محرم حسینی
02 مرداد 1402

آیت الله العظمی «سید محمدتقی مدرسی» از مراجع معظم تقلید شیعیان در عراق به مناسبت ماه محرم حسینی پیامی صادر نمودند.

در مقابل قرآن سوزی جلسات قرآنی را پر رنگ کنید/خدا حافظ قرآن
01 مرداد 1402

آیت الله صدیقی با بیان اینکه به صراحت قرآن خداوند خودش پاسدار و حافظ قرآن است گفت: کسانی که قرآن را می‌سوزانند در اصل خود را می‌سوزانند، قرآن که نمیسوزد.

امام حسین(ع) وضعیت آخرالزمان را به حضرت ایوب تشبیه می‌کند
30 تیر 1402

حجت الاسلام حدائق گفت: امام حسین(ع) وضعیت آخرالزمان را به حضرت ایوب(ع) تشبیه می‌کند و فرمودند فرج و گشایش بعد از سختی‌های زیاد می‌رسد. این وجه شباهت وجود مقدس امام زمان(عج) با حضرت ایوب است.